Pagina pacientului

Înregistrare pentru participare în cadrul programului de consiliere pentru renunțare la fumat

1. Introducere

Obiectivul acestui program este oferirea de consiliere personalizata pentru renunțare la fumat pentru persoanele care intenționează să renunțe la fumat în următoarele 6 luni.
Participarea in cadrul programului implică completarea a 3 chestionare care evaluează in detaliu atitudinile și comportamentul legat de fumat, iar pe baza raspunsurilor vor fi formulate sfaturi personalizate pentru renunțare la fumat pe care le veti primi sub forma unor scrisori trimise pe e-mail (posta). Primirea acestor sfaturi se va realiza în decurs de maxim 6 luni.
Aceasta este o consiliere medicală personalizată, dar nu include tratament medicamentos.
Participarea este voluntară, gratuită și toate datele vor fi tratate în condiții de confidențialitate, doar medicii din echipa care implementeaza programul vor avea acces la aceste informații. Pentru a putea fi trimise sfaturile personalizate pentru renunțare la fumat persoanele care doresc să participe în cadrul programului trebuie să ofere o adresă validă de email (poștă) unde vor fi trimise sfaturile personalizate.

2. Inscrierea se poate realiza prin completarea chestionarului care poate fi accesat la adresa de mai jos si trimiterea acestuia on-line

CLICK pentru a accesa chestionarul


Informatii suplimentare despre program si date de contact se gasesc la

renuntlafumat.umfcluj.ro